Muuttopalvelut

Muuttopalvelu

Muuttopalvelu sisältää sinun muutollesi sopivan muuttoauton sekä muuttoon osallistuvan kuljettajan. Lisäksi muuttoihin on mahdollista saada apumies. Muuttopalvelu sisältää muutettavan asunnon tavaroiden siirtämisen uuteen asuntoon. Kohdeasuntojen olosuhteet, kuten esimerkiksi kantomatkat ja kerroksien lukumäärät, vaikuttavat muuton kestoon. Samoin muuttoon osallistuvien henkilöiden määrä. Muuttopakettimme sisältää aina tietyn määrän lastaukseen ja purkuun varattua aikaa. Jos muutto ylittää pakettiin määritellyn ajan, niin se veloitetaan pakettihinna päälle tuntihinnan mukaan.

Siivouspalvelu

Halutessasi Hemmax suorittaa asunnon loppusiivouksen puolestasi. Siivouksen yksityiskohdista ja laajuudesta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Hemmax Vuokravälitys

Muuttopalveluiden lisäksi Hemmax tarjoaa myös vuokravälityspalveluita, joihin voit tutustua vuokravälityksen sivuilla https://www.hemmax.fi/ . Hemmaxin avulla teet  teet asunnon, vapaa-ajan asunnon, varaston, autotallin tai toimitilan vuokraamisesta helppoa ja vaivatonta. Meillä voit myös ilmoittautua vuokrakohteen hakijaksi, jolloin otamme sinuun yhteyttä, kun sopiva kohde tulee vuokraukseen.

https://www.hemmax.fi/